onsdag den 14. april 2010

Påske

Eva:

Vi er tilbage ... Det har været en god påske her i det Hellige Land. Vi har haft travlt de seneste uger, ikke så meget med projektet, men med masser af andre spændende ting ... Jeg vil prøve at opdatere jer en smule, så I ved, hvad I ser på vores billeder. Palmesøndag gik vi samme tur, som Jesus angiveligt gik for 2000 år siden, med palmeblade og alting. Den næste dag havde den danske kirke i Jerusalem et Pesach festmåltid. Jonathan var involveret i lovsangen efter middagen. Tirsdag var fridag (på grund af Pesach), og da alt var lukket i Jerusalem / Israel, besluttede vi at tilbringe dagen i Bethlehem som turister, vi tog Astrid (en anden dansk volontør) med, fordi hun er fremragende til at være turist!
Vi så Fødselskirken, inkl. hulen, hvor man mener, at Jesus blev født, fyldt med røgelse, turister, munke, sang på latin.
Det var en rigtig dejlig solskinsdag, så vi besluttede os for at udforske byen lidt. Vi nåede dog ikk ret langt... På den anden side af pladsen foran kirken tiltalte en taxachauffør os. Han spurgte, om vi ville se noget kunst på Muren, mere specifikt Banksy's graffiti, det sagde vi ja tak til, og fik en spændende guidet tur.

Det var en stor dag med masser af sjov og nogle ting at tænke på ...
Resten af påsken blev tilbragt i ørkenen, lige med undtagelse af påskemorgen. 
Jonathan og jeg var med Musalaha på ørkentur med 40 teenagere, det var noget af en oplevelse, men det må I høre mere om senere! Arbejdet kalder...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar